Pokličite: 051 338 710
Pozdravljeni, izvedite prijavo oziroma naredite račun.

Fritid

Postopek nakupa

Postopek nakupa v spletni trgovini Fritid je nadvse enostaven:

1. korak

Izdelek, ki ga želite kupiti, dodatje v košarico s klikom na ustrezno ikono. Izdelki so razvrščeni po kategorijah, poiščete jih lahko tudi s pomočjo iskalca.

2. korak

V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko nadaljujete z nakupovanjem ali zaključite nakup. V prvem primeru, se bodo izdelki v košarici shranili za kasnejši nakup. Izdelke v košarici lahko tudi poljubno brišete (z gumbom X) oz. spreminjate količino (vnos željene količine v okence z imenom količina in potrditev le-te s klikom na link "Ste spremenili količine? Osveži podatke!"). Ko ste dokončno oblikovali svoje naročilo, se s s klikom na gumb "Zaključi nakup" pomaknete na korak številka 3.

3. korak

Če ste registrirani uporabnik, vpišite svoje uporabniško ime in geslo v za to namenjeni polji. Neregistrirani uporabniki izpolnjujejo spodnji obrazec, kjer so polja, označena z zeleno barvo, obvezna.

4. korak

Preglejte, če je naslov naročnika pravilen. Če pošiljate izdelek nekomu za darilo, lahko naslov prejemnika blaga spremenite. V tem primeru bo račun poslan naročniku, blago pa naslovniku. Vedite le, da če pošiljate paket na drugačen naslov, kot je naročnikov, plačilo blaga po povzetju ni mogoče.

5. korak

Izberite način dostave. Možna je dostava preko paketnega distributerja GLS ali osebni prevzem. Preden kliknete na gumb za zaključek nakupovanja, še enkrat preverite, če je seznam naročenih izdelkov pravilen. Po uspešni avtorizaciji se vam bo prikazala stran s potrditvijo, da je bil nakup sprejet.

Cene veljajo ob izpolnitvi obrazca.